1 вересня

1-В

Нарешті прийшла осінь. Сьогодні перше вересня. Так приємно одягти новеньку форму,взяти до рук портфелика і летіти на крилах до найкращої в світі школи. На подвір ї багато святково одягнених школярів і море квітів. Спочатку було страшнувато,поруч не було батьків. Але після урочистої лінійки ми пішли до класу на наш перший в житті урок. Він був присвячений дружбі. Це дуже важлива тема. Кожна людина повинна мати щирого друга. Бо друг –це той,хто розуміє тебе,хто знає всі твої недоліки ,але не звертає на них уваги. З другом завжди весело. На уроці ми розповідали про своїх друзів,як разом проводимо вільний час ,малювали їхні портрети, які вийшли трохи кумедні. А ще розповідали вірші, грали в ігри , розбирали різні ситуації. В кінці уроку підвели підсумки і побудували «Дерево порад».Ми дізналися про те,як стати хорошим другом ,як зберегти дружні стосунки. Цікаво,як будуть складатися стосунки в нашому класі? Ми докладемо багато зусиль,щоб потоваришувати і стати справжніми друзями.

/Files/images/A 1.JPG /Files/images/A 2.JPG /Files/images/A 3.JPG


2-А

Урок пройшов цікаво, на одному подиху. Наше знайомство почалося з цікавої інформації про Євросоюз та про запровадження безвізового режиму для України. Так як дружать в Євросоюзі багато країн, так і ми, як маленька шкільна родина повинні дружити. Ми із захопленням подивилися кліп про дружбу та з’ясували хто може бути справжнім другом. Склали із квітів «місток дружби», де хлопчики давали поради дівчаткам, а дівчатка хлопчикам, щоб відновити дружбу між представленими персонажами. А ще ми пригадали мирилки, які знали, а потім вивчили нові. А ось уже під кінець уроку ми всі разом створювали квітку із пелюсток на яких були написані правила дружби. Тепер ми знаємо що потрібно робити, щоб знайти справжнього друга, а головне, щоб не втратити його.

/Files/images/A 4.JPG

/Files/images/01.JPG /Files/images/A 6.JPG


2-Б

Ось і скінчилось веселе літо. Діти підросли, стали більш серйозними. Тому і питання ,які вирішують теж подорослішали. На першому уроці учні 2-Б класу намагались вияснити, яким повинен бути друг і, що потрібно робити самому, щоб бути справжнім другом. Діти розділились на групи : група «Ерудити» підготувала кросворд; група « Миротворці» відшукала мирилки і створила збірку ; група « Народ скаже, як зав’яже» знайшла мудрі народні прислів’ я»; група « Порадники» відшукала поради для хлопчиків і дівчаток та подарувала їм; група « Спостерігачі» підібрала повчальні вірші про дружбу . Під час дискусій обговорили критерії, які потрібні для справжньої дружби ,склали квіточку - семицвіточку з пелюсток, на яких були правила друзів. Потім заспівали веселу пісню про дружбу « Барбарики» і зробили висновок, що тільки « У дружбі - сила» .Саме за такими принципами і буде працювати клас весь рік.

/Files/images/A 7.jpg /Files/images/A 8.jpg /Files/images/A 9.jpg


3-А

Ось і закінчилось літо, як завжди швидко, але з безліччю пригод. З радісними усмішками, криками «Ура!» ми зібрались в нашому класі. Ми всі щасливі, бо любимо свою школу, свій клас, колектив. Перший урок «Моя Україна!» проходить жваво, ми працюємо в парах, групах, створюємо колажі , малюнки . Багато говоримо про Україну, про те, яким буде її майбутнє. В серці кожного з нас найдеться місце для любові до України. Здорово! Бо ми всі здорові, веселі і мріємо про мир, чисте мирне небо. Поступово класна дошка змінює свій вигляд. І це зрозуміло чому. Тому що ми працюємо, мріємо, спілкуємось, ділимось враженнями і все це виставляємо . Як гарно в нашому класі! Ми готові до нових знань, нових зустрічей, нових подорожей.

/Files/images/A 10.JPG /Files/images/A 11.JPG /Files/images/A 12.JPG


3-В

Дата 1 вересня на різних етапах життя викликає завжди різні почуття. Як хвилюються першокласники, коли вперше йдуть до школи. Як пишаються 11-класники, коли розуміють, що тепер на них рівняється вся школа. Протягом усього життя цього дня майже кожна людина тишком усміхнеться, згадуючи минуле. В цей святковий день проводять лінійки і різні урочисті заходи. Саме в перший день навчання проводять перший урок. Не оминуло це і 3 – В клас. Наш урок присвячено Україні, її символам. Діти із любов’ю та задоволенням згадували про квітучу, чарівну, багату українську землю. Атмосфера в класі сприяла вихованню патріотичних почуттів.

/Files/images/A 13.JPG /Files/images/A 14.JPG /Files/images/A 15.JPG


4-А

2017 рік, вересень, перший день нового навчального року. Ура! Ми знову разом! Настрій пречудовий! Над містом чисте мирне небо, ми всі загорілі та усміхнені. Урок в синьо-жовтих кольорах – це найкращі кольори у світі ! Урок проходить весело і цікаво. Ми мріємо і малюємо майбутнє найдорожчого та наймилішого серцю рідного краю – майбутнє України . Україна – це велика родина, де всі живуть спільними радощами й проблемами. І кожен з нас має зробити щось важливе для своєї країни. І ми це зробимо! Слава 4 – А класу! Слава Україні!!!

/Files/images/A 002.JPG /Files/images/A 001.JPG /Files/images/A 003.JPG /Files/images/A 004.JPG


4-Б

Ось настало 1 вересня. Діти з радістю ідуть до школи, затримуючи подих. 4 клас…Багато ще попереду. Наче вже не в 1 раз, але знову щось нове. В класі з посмішкою зустрічає вчитель, радіючи кожному своєму учневі. Лінійка. Перший урок «Моя Україно! Ти мати єдина на всі покоління й віки…» Учні з гордістю говорять про свою Батьківщину, розуміючи, що це одне з найголовнішого у їх житті. Всім класом вирішуємо завдання, поставлені вчителем. Радіємо нашим знанням. Хлинуть патріотичні почуття, діти радісно висловлюють любов до рідного краю. Кожен хоче в майбутньому робити гарні справи для величі нашої країни. Ми пишаємося своєю країною, молимося за щасливе майбутнє.

/Files/images/A 005.jpg /Files/images/A 006.jpg /Files/images/A 007.jpg


4-В

У Миколаївській загальноосвітній школі№12 1 вересня у 4-В класі відбувся Перший урок на тему: «Ми є діти українські, хлопці та дівчата. Рідний Край наш - Україна, красна та багата». Під час уроку школярі поглибили свої знання про куточки України; розвивали патріотичні почуття приналежності до українського народу, України; намагались розвивати патріотичне ставлення до багатств нашої держави. Прикрашаючи карту України – побажали миру, злагоди і процвітання. Всі учні взяли активну участь у квесті: працювали в групах, парах, демонстрували свої глибокі знання, креативили, дивились пізнавальні відео-ролики, танцювали та насолождувались красою нашої Батьківщини. Захід пройшов цікаво та весело.

/Files/images/A 008.jpg /Files/images/A 15.jpg /Files/images/A 16.jpg


Кiлькiсть переглядiв: 527

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.