1 вересня

Свято 1 вересня 2015 року – це день, який завжди залишається в пам'яті кожної людини, адже це всенародне свято. Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас.

/Files/images/IMG_1182.JPG


Ось і цього вересневого ранку в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 12,на урочистій лінійці з нагоди святкування Дня Знань та початку нового навчального року, зі словами привітання до учнів, вчителів та їх батьків звернулася директор школи Посашкова Ірина Вікторівна та присутні гості: начальник відділу обласного комітету з фізичного виховання та спорту Гаєвська Ніна Гаврилівна, Ветерен Другої світової війни Тєрєщенко Дмитро Феофанович, депутати міської ради Кисельова Олена Василівна та Положенко Валерій Миколайович. Гості звернулися до присутніх зі щирими словами вдячності за виховання підростаючого покоління та найкращими побажаннями добра, миру, терпіння та витримки.

/Files/images/P9010352.JPG

Після урочистої лінійки всі учні закладу взяли участь у першому уроці "Хай в серці кожної дитини живе любов до України".

/Files/images/P9010366.JPG

/Files/images/P9010434.JPG

Не залишилися поза увагою і першокласники, які є найдопитливішими серед школярів.

/Files/images/IMG_1219.JPG

Навчальний рік розпочався, як завжди, першого вересневого ранку, сповненого теплом сердець, осяяного світлом очей, оздобленого лагідними привітними посмішками присутніх.

/Files/images/P9010460.JPG

Тож, у цей день від усієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні школярам, а також нових здобутків на педагогічній ниві та творчих злетів вчителям!


Зі святом – Днем Знань!

Директор Ірина Вікторівна Посашкова
Кiлькiсть переглядiв: 346

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.